Paasmenu (65€ p.p.)
Zaterdag 30 maart tot maandag 1 april
Hapje
—
Gegrilde asperges met carpaccio van gerookte Holstein rundsfilet
—
Gegrilde zwaardvis met gekruide tomatensaus, ratatouille, puree
of
Bout van melklam in de oven met citroentijm en krieltjes
—
Tarte tatin met vanilleroomijs
Menu Mediterra (59€ p.p.)
Hapje
—
Gegrilde asperges met gerookte metsovone kaas en mimosa-eitjes
—
Gegrilde zwaardvis met gekruide tomatensaus, ratatouille, puree
of
Bout van melklam in de oven met citroentijm en krieltjes
—
Tarte tatin
Kreeftmenu
84.00
Hapje
—
Kreeftenbisque
—
1⁄2 kreeft belle vue
—
1⁄2 kreeft met champagnesaus, gegratineerd
—
Dessert naar keuze
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.