Kaart

Al onze gerechten zijn beschikbaar om mee te nemen.

Elke maandag en dinsdag : 20% korting op alle kreeftbereidingen en kreeftmenu

Voorgerechten

Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3
3 st.
6 st.
9 st.
12.00
24.00
36.00
Gegratineerde oesters
met champagnesaus en prei brunoise

3 st.
6 st.
9 st.
14.00
28.00
42.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 15.00
Linguine met boschampignons en truffelolie 15.00
Linguine al nero di seppia met scampi’s en bisque saus 18.00
Bisque met kreeftensnippers 15.00
Gamba’s met look 22.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 22.00
Vitello tonnato: dunne kalfslapjes, tonijndressing, kappertjes, granny smith 16.00
Filodeeg met kaas, tomaat en pastourma (gedroogd runder pekelvlees) 14.00
Fetakaas in de oven met tomaat, champignons en olijven 12.00
Soutzoukia : gekruide gehaktballetjes met tomatensaus en Mavrodaphne 12.00
Bordje jamón Pata Negra Grande Reserva 45 maanden gerijpt met Pata Negra kroket 29.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie 19.00
Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfszwezerikkroket, champignons en sjalottensaus 25.00

1/2 kreeft

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
32.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 34.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 34.00
gegratineerd met champagnesaus 34.00

Hoofdgerechten

 

Linguine met boschampignons en truffelolie 25.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 24.00
Zeetong meunière 38.00
Linguine al nero di seppia met scampi’s en bisque saus 25.00
Gebakken roggevleugel met kappertjes 32.00
In de oven gebakken filets van dorade royale, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, puree met brocoli 28.00
Bouillabaisse met Mediterrane vissen 35.00
Zeevruchten a la plancha : 3 scampi’s, 3 gamba’s, reuze langoustine, 3 oesters, calamares, wulken, grijze garnalen, met mayonaise, aïoli en cocktail saus 59.00
Osso buco alla milanese met linguine 25.00
Lamsstooflvlees ‘kokkinisto’ met kruidige tomatensaus en pappardelle pasta 27.00
Gegrilde lamskoteletten met wilde tijmsaus en Mediterrane aardappelgratin 36.00
Gegrilde varkenskotelet met rode wijnsaus en Mediterrane aardappelgratin 25.00
Black Angus entrecôte (grill) met peper- of champignonsaus, frietjes 35.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie 29.00
Kalfszwezerik (grill), kalfszwezerikkroket, champignons, sjalottensaus en gebakken aardappelen 45.00
Gegrilde filet pur van paard met choronsaus en witloofslaatje 35.00

Kreeft (± 650gr)

Astakomakaronada: Linguine met kreeft en bisquesaus
1⁄2 kreeft
hele kreeft
36.00
64.00
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
60.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta 64.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta 64.00
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta 64.00

Desserts

Kaasbordje van Schockaert 14.00
Ideaal bij kaas : glas ‘Vin jaune du Jura’ 12.00
Chocolademousse met mascarpone en Grand Marnier 12.00
Kadaïfi ekmek: gebak van draadjesdeeg met verse slagroom 12.00
Crème brûlée 12.00
Panna cotta met bosvruchten 12.00
Dame blanche 12.00
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen 12.00
Coupe colonel: citroensorbet met wodka 10.00

 

 

(c) Mediterra / Website & internet services by webEfficience.com