Kaart

Het afhalen kan alle dagen van 17u tot 20u.
Op zondag van 11u30 tot 20u. Maandag en dinsdag gesloten.
U kan ons telefonisch bereiken op 015/68 28 77

Op alle wijnen 30% korting !

 

Moederdag menu

 


Zeevruchtenschotels

Zeevruchtenschotel
4 oesters fines de claire, 2 langoustines*, grijze garnalen, calamares*, 2 gamba’s*, 2 scampi’s*, 4 zeemessen*, 1 carabinero*, vongole
49.00 p.p.
Zeevruchtenschotel Royal
5 oesters fines de claire , 2 langoustines*, grijze garnalen, calamares*, 2 gamba’s*, 2 scampi’s*, 4 zeemessen*, 1 carabinero*, vongole, king krab*, 1⁄2 kreeft belle vue
85.00 p.p.

Alle zeevruchtenschotels met mayonnaise, aïoli en cocktail saus
(*a la plancha gebakken)

Voorgerechten

Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3
3 st.
6 st.
9 st.
12 st.
9.00
18.00
27.00
36.00
Gegratineerde oesters
met champagnesaus en prei brunoise

3 st.
6 st.
9 st.
12 st.
10.00
20.00
30.00
40.00
Bisque met kreeftensnippers 14.00
Bouillabaisse kroketten 12.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 22.00
Linguine vongole met look en peperoncino 15.00
Spaghetti met bottarga 17.00

1/2 kreeft

belle vue 30.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 32.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 32.00
gegratineerd met champagnesaus 32.00

Hoofdgerechten

Astakomakaronada:
Spaghetti met ½ kreeft en bisquesaus
36.00
Linguine vongole met look en peperoncino 22.00
Spaghetti met bottarga 24.00
In de oven gebakken filets van dorade royale,
jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, aardappelen
28.00
Gegrild zwaardvisfilet, citroensaus met olijfolie en kruiden, puree 28.00
Bouillabaisse met Mediterrane vissen, croutons en rouille 35.00
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin 29.00
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin 35.00
Lamskoteletten (grill) met wilde tijmsaus en Mediterrane aardappelgratin 29.00

Kreeft (± 650gr) met Griekse pasta

belle vue 56.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 59.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 59.00
gegratineerd met champagnesaus 59.00

Desserts

Appeltaart op grootmoeders wijze 9.00
Kadaïfi ekmek: gebak van draadjesdeeg met verse slagroom 9.00
Dessert van de dag 11.00