Al onze gerechten zijn beschikbaar om mee te nemen.
Maandag en dinsdag 20% korting op alle kreeftbereidingen en kreeftmenu
Voorgerechten
Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3 3 st. 6 st. 9 st. |
12.00 24.00 36.00 |
Gegratineerde oesters met champagnesaus en prei brunoise 3 st. 6 st. 9 st. |
14.00 28.00 42.00 |
Griekse salade: tomaat, komkommer, ui, kappertjes, olijven, fetakaas |
14.00 |
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) | 15.00 |
Garganelli pasta met basilicum pesto | 15.00 |
Gegrilde sardines | 15.00 |
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten | 22.00 |
A la plancha : bordje met scampi, gamba, langoustine en calamares | 28.00 |
Filodeegrolletje met kreeft, groentjes en bisquesaus | 22.00 |
Filodeeg driehoekjes met kaas, tomaat en pastourma (gedroogd runder pekelvlees) | 14.00 |
Dolmades: gevulde wijnbladeren met rijst en gehakt, met citroensaus | 15.00 |
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie | 19.00 |
Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfszwezerikkroket, champignons en sjalottensaus | 25.00 |
1/2 kreeft |
|
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise |
32.00 |
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten | 34.00 |
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje | 34.00 |
gegratineerd met champagnesaus | 34.00 |
Hoofdgerechten
Astakomakaronada: Linguine met ½ kreeft en bisquesaus Linguine met hele kreeft en bisquesaus |
36.00 64.00 |
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) | 24.00 |
In de oven gebakken filets van dorade royale, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, aardappelen | 28.00 |
Garganelli pasta met basilicum pesto | 19.00 |
Gegrilde tonijn à la sicilienne met Griekse pasta | 32.00 |
Bouillabaisse met Mediterrane vissen, croutons en rouille | 35.00 |
Gebakken lamsfilet pur met oregano en Mediterrane aardappelgratin | 32.00 |
Gegrilde lamskoteletten met wilde tijmsaus en Mediterrane aardappelgratin | 32.00 |
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin | 35.00 |
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin | 32.00 |
Black Angus entrecôte (grill) met peper- of champignonsaus, frietjes | 35.00 |
Gegrilde sardines | 25.00 |
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie | 29.00 |
Kalfszwezerik (grill), kalfszwezerikkroket, champignons, sjalottensaus en gebakken aardappelen | 45.00 |
Kreeft (± 650gr) |
|
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise |
60.00 |
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta | 64.00 |
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta | 64.00 |
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta | 64.00 |
Desserts
Kaasbordje van Schockaert | 14.00 |
Panna cotta ai frutti di bosco | 12.00 |
Crème brulée | 12.00 |
Dame blanche | 12.00 |
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen | 12.00 |
Citroensorbet met pistachenoten en citroensaus | 12.00 |