Kaart

Kreeftmenu
(ook om mee te nemen)
58.00

Aperitiefhapje

Bisque met kreeftensnippers

1⁄2 kreeft belle vue

1⁄2 kreeft met champagnesaus, gegratineerd

Dessert (+€7,00)


Zeevruchtenschotel
(ook om mee te nemen)
op bestelling €73,00 per persoon

met carabinero*, gamba’s*, scampi’s*, mini langoest*, langoustine*, oesters, mosselen, king krab*, scheermessen*, alikruiken

met ½ kreeft* + €22,00

*a la plancha gebakken


Voorgerechten

 

 

Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3 22.00
Gegratineerde oesters met champagnesaus en prei brunoise 24.00
Bisque met kreeftensnippers 14.00
Bouchot mosselen ‘saganaki’, in de schelp gebakken met aromatische kruiden 15.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 22.00
A la plancha gebakken mini langoesten met fleur de sel en kruidenboter 27.00
Fetakaas uit de oven met gerookt spek, tijmhoning, olijven, champignons 15.00
Parmaham met meloen 16.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze
handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie
19.00
Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfszwezerikkroket, sjalottensaus 24.00
Meze schotel met gamba, octopus, calamares, brochetje, filodriehoekje met pastourma, tzatziki, tarama 24.00

1/2 kreeft (ook om mee te nemen)

belle vue 26.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 28.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 28.00
gegratineerd met champagnesaus 28.00

Hoofdgerechten

 

Astakomakaronada:
Spaghetti met ½ kreeft en bisquesaus
31.00
Filets van dorade royale uit de oven,
jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, aardappelen
28.00
Gebakken rode zeebarbeelfilets, warme groenten, puree 32.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze
handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie, frietjesa
25.00
Kokkinisto: stoofpotje van lamsschouder met ratatouille 24.00
Youvetsi: gegratineerde stoofschotel met lam, tomatensaus, Griekse pasta tricolore 29.00
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin 29.00
Côte à l’os Black Angus (grill), gemengd slaatje, aardappelen 35.00
Lamskoteletten met wilde tijmsaus (grill), Mediterrane aardappelgratin 30.00
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje, Mediterrane aardappelgratin 35.00
Kalfszwezerik met sjalottensaus (grill), aardappelen 36.00

Kreeft (± 650gr) met Griekse pasta
(ook om mee te nemen)

belle vue 46.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 49.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 49.00
gegratineerd met champagnesaus 49.00

Desserts

 

Kaasbordje van Schockaert 12.00
Appeltaart op grootmoeders wijze 11.00
Kadaïfi ekmek: gebak van draadjesdeeg met verse slagroom 11.00
Dame blanche met warme chocolade 11.00
Citroensorbet met pistachenoten en citroensaus 11.00
Griekse yoghurt met tijmhoning 9.00