Al onze gerechten zijn beschikbaar om mee te nemen.
Elke maandag en dinsdag : 20% korting op alle kreeftbereidingen en kreeftmenu
Voorgerechten
Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3 3 st. 6 st. 9 st. |
12.00 24.00 36.00 |
Gegratineerde oesters met champagnesaus en prei brunoise 3 st. 6 st. 9 st. |
14.00 28.00 42.00 |
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) | 15.00 |
Linguine met boschampignons en truffelolie | 15.00 |
Linguine al nero di seppia met scampi’s en bisque saus | 18.00 |
Bisque met kreeftensnippers | 15.00 |
Gamba’s met look | 22.00 |
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten | 22.00 |
Vitello tonnato: dunne kalfslapjes, tonijndressing, kappertjes, granny smith | 16.00 |
Filodeeg met kaas, tomaat en pastourma (gedroogd runder pekelvlees) | 14.00 |
Fetakaas in de oven met tomaat, champignons en olijven | 12.00 |
Soutzoukia : gekruide gehaktballetjes met tomatensaus en Mavrodaphne | 12.00 |
Bordje jamón Pata Negra Grande Reserva 45 maanden gerijpt met Pata Negra kroket | 29.00 |
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie | 19.00 |
Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfszwezerikkroket, champignons en sjalottensaus | 25.00 |
1/2 kreeft |
|
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise |
32.00 |
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten | 34.00 |
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje | 34.00 |
gegratineerd met champagnesaus | 34.00 |
Hoofdgerechten
Linguine met boschampignons en truffelolie | 25.00 |
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) | 24.00 |
Zeetong meunière | 38.00 |
Linguine al nero di seppia met scampi’s en bisque saus | 25.00 |
Gebakken roggevleugel met kappertjes | 32.00 |
In de oven gebakken filets van dorade royale, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, puree met brocoli | 28.00 |
Bouillabaisse met Mediterrane vissen | 35.00 |
Zeevruchten a la plancha : 3 scampi’s, 3 gamba’s, reuze langoustine, 3 oesters, calamares, wulken, grijze garnalen, met mayonaise, aïoli en cocktail saus | 59.00 |
Osso buco alla milanese met linguine | 25.00 |
Lamsstooflvlees ‘kokkinisto’ met kruidige tomatensaus en pappardelle pasta | 27.00 |
Gegrilde lamskoteletten met wilde tijmsaus en Mediterrane aardappelgratin | 36.00 |
Gegrilde varkenskotelet met rode wijnsaus en Mediterrane aardappelgratin | 25.00 |
Black Angus entrecôte (grill) met peper- of champignonsaus, frietjes | 35.00 |
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie | 29.00 |
Kalfszwezerik (grill), kalfszwezerikkroket, champignons, sjalottensaus en gebakken aardappelen | 45.00 |
Gegrilde filet pur van paard met choronsaus en witloofslaatje | 35.00 |
Kreeft (± 650gr) |
|
Astakomakaronada: Linguine met kreeft en bisquesaus 1⁄2 kreeft hele kreeft |
36.00 64.00 |
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise |
60.00 |
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta | 64.00 |
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta | 64.00 |
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta | 64.00 |
Desserts
Kaasbordje van Schockaert | 14.00 |
Ideaal bij kaas : glas ‘Vin jaune du Jura’ | 12.00 |
Chocolademousse met mascarpone en Grand Marnier | 12.00 |
Kadaïfi ekmek: gebak van draadjesdeeg met verse slagroom | 12.00 |
Crème brûlée | 12.00 |
Panna cotta met bosvruchten | 12.00 |
Dame blanche | 12.00 |
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen | 12.00 |
Coupe colonel: citroensorbet met wodka | 10.00 |