Kaart

Al onze gerechten zijn beschikbaar om mee te nemen.

Voorgerechten

Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3
3 st.
6 st.
9 st.
12.00
24.00
36.00
Gegratineerde oesters
met champagnesaus en prei brunoise

3 st.
6 st.
9 st.
14.00
28.00
42.00
Insalata caprese met gerookte mozzarella, tomaat en basilicum 12.00
Assortiment van Italiaanse charcuterie 16.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 15.00
Spaghetti met truffel en Parmezaan 18.00
Tartaar van zwaardvis met passievrucht en dille saus 18.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 22.00
Scampi’s met lookboter 18.00
Scampi’s à la marseillaise, met licht anijssausje 18.00
Filodeegrolletje met kreeft, groentjes en bisquesaus 22.00
Filodeegrolletje met kaas, tomaat en pastourma (gedroogd runder pekelvlees) 14.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffel 19.00
Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfszwezerikkroket, champignons en sjalottensaus 25.00

1/2 kreeft

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
30.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 32.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 32.00
gegratineerd met champagnesaus 32.00

Hoofdgerechten

Astakomakaronada:
Linguine met ½ kreeft en bisquesaus
Linguine met hele kreeft en bisquesaus
36.00
59.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 24.00
Spaghetti met truffel en Parmezaan 27.00
In de oven gebakken zeebaarsfilets, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, gebakken aardappelen 29.00
Gegrilde zwaardvisfilet ‘piccata’ met gebakken aardappelen 29.00
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin 32.00
Gegrilde Wagyu rund entrecote met een mix van champignons en gebakken aardappelen 45.00
Black Angus ribeye (grill) met peper- of champignonsaus, frietjes 35.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze met frietjes 26.00
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin 35.00
Kalfszwezerik (grill), kalfszwezerikkroket, champignons, sjalottensaus en gebakken aardappelen 45.00

Kreeft (± 650gr)

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
56.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta 59.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta 59.00
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta 59.00

Desserts

Kaasbordje van Schockaert 12.00
Chocolademousse met mascarpone en Grand Marnier 12.00
Koud soepje van bosvruchten met limoensorbet 12.00
Griekse frozen yogurt, caramelsaus met fleur de sel 12.00
Vaso lemon 12.00
Kadaïfi ekmek: gebak van draadjesdeeg met verse slagroom 12.00