Kaart

Al onze gerechten zijn beschikbaar om mee te nemen.

In november elke maandag en dinsdag :
20% korting op alle kreeftbereidingen en kreeftmenu
Meze Royal + dessert : 35€

Voorgerechten

Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3
3 st.
6 st.
9 st.
12.00
24.00
36.00
Gegratineerde oesters
met champagnesaus en prei brunoise

3 st.
6 st.
9 st.
14.00
28.00
42.00
Fetakaas in de oven met tomaat en olijven 12.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 15.00
Spaghetti met boschampignons en truffelolie 15.00
Linguine al nero di seppia met scampi’s en bisque saus 18.00
Bretonse sardines a la plancha 15.00
Gebakken calamares met basilicumsaus 14.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 22.00
Zeevruchten a la plancha : scampi, gamba’s, reuze langoustine, oester, calamares, wulken, olijfolie met citroen 32.00
Filodeegrolletje met kreeft, groentjes en bisquesaus 22.00
Filodeeg met kaas, tomaat en pastourma (gedroogd runder pekelvlees) 14.00
Fetakaas in de oven met tomaat, champignons en olijven 12.00
Dolmades: gevulde wijnbladeren met rijst en gehakt, met citroensaus 15.00
Bordje jamón Pata Negra 24 maanden gerijpt 22.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie 19.00
Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfszwezerikkroket, champignons en sjalottensaus 25.00

1/2 kreeft

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
32.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 34.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 34.00
gegratineerd met champagnesaus 34.00

Hoofdgerechten

Astakomakaronada:
Linguine met ½ kreeft en bisquesaus
Linguine met hele kreeft en bisquesaus
36.00
64.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 24.00
Spaghetti met boschampignons en truffelolie 25.00
Linguine al nero di seppia met scampi’s en bisque saus 25.00
Bretonse sardines a la plancha 25.00
In de oven gebakken filets van dorade royale, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, puree met brocoli 28.00
Gebakken zeebarbeelfilets met bouillabaisse saus, puree met brocoli 25.00
Zeevruchten a la plancha : 3 scampi’s, 3 gamba’s, reuze langoustine, 3 oesters, calamares, wulken, grijze garnalen, met mayonaise, aïoli en cocktail saus 59.00
Osso buco alla milanese met linguine 25.00
Papillot van lamsvlees met tomaat, fetakaas, ajuin, mosterd 25.00
Gegrilde lamskoteletten met wilde tijmsaus en Mediterrane aardappelgratin 32.00
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin 32.00
Black Angus entrecôte (grill) met peper- of champignonsaus, frietjes 35.00
Black Angus filet pur (grill) met peper- of champignonsaus, frietjes 35.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie 29.00
Kalfszwezerik (grill), kalfszwezerikkroket, champignons, sjalottensaus en gebakken aardappelen 45.00

Kreeft (± 650gr)

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
60.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta 64.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta 64.00
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta 64.00

Desserts

Kaasbordje van Schockaert 14.00
Ideaal bij kaas : glas ‘Vin jaune du Jura’ 12.00
Koud soepje van bosvruchten met vanilleroomijs 14.00
Crema catalana ijs 12.00
Dame blanche 12.00
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen 12.00
Citroensorbet met pistachenoten en citroensaus 12.00

 

 

(c) Mediterra / Website & internet services by webEfficience.com