Kaart

Al onze gerechten zijn beschikbaar om mee te nemen.

Voorgerechten

Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3
3 st.
6 st.
9 st.
12.00
24.00
36.00
Gegratineerde oesters
met champagnesaus en prei brunoise

3 st.
6 st.
9 st.
14.00
28.00
42.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 15.00
Spaghetti met truffel en Parmezaan 18.00
Gegrilde halloumi (Cypriotische kaas) met pesto saus 15.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 22.00
Carpaccio van tonijn met passievrucht en gemarineerde venkel 22.00
Bouillabaisse kroketten 14.00
Scampi’s met lookboter 18.00
Scampi’s à la marseillaise, met licht anijssausje 18.00
Caviar (gold label 30gr) met aardappel, wodka en toastjes 79.00
Veldslaatje met gerookte eendenborst, feta, noten, croutons 16.00
Foie gras van eend met portosaus 22.00
Filodeegrolletje met kaas, tomaat en pastourma (gedroogd runder pekelvlees) 14.00
Gegrilde kwartelfilets met Grieks pitabroodje en balsamicosaus 19.00
Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfszwezerikkroket, champignons en sjalottensaus 25.00

1/2 kreeft

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
30.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 32.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 32.00
gegratineerd met champagnesaus 32.00

Hoofdgerechten

Astakomakaronada:
Linguine met ½ kreeft en bisquesaus
Linguine met hele kreeft en bisquesaus
36.00
59.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 24.00
Spaghetti met truffel en Parmezaan 27.00
Baby zeeduivel met bouillabaissesaus en natuuraardappelen 32.00
Gegrilde tonijn à la sicilienne met Griekse pasta 32.00
Bouillabaisse met Mediterrane vissen, croutons en rouille 35.00
Parelhoenfilet met champignons en natuuraardappelen 26.00
Lamsschenkel ‘kokkinisto’, gestoofd met gekruide tomatensaus, groentjes, Griekse pasta 32.00
Gegrilde lamskoteletten met wilde tijmsaus en Mediterrane aardappelgratin 32.00
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin 32.00
Black Angus entrecôte (grill) met peper- of champignonsaus, frietjes 35.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze met frietjes 26.00
Kalfszwezerik (grill), kalfszwezerikkroket, champignons, sjalottensaus en gebakken aardappelen 45.00

Kreeft (± 650gr)

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
56.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta 59.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta 59.00
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta 59.00

 

Zeevruchtenschotel

3 oesters fines de claire, 2 langoustines*, 2 gamba’s*, 2 scampi’s*, 1 carabinero*, 4 zeemessen*, venusschelpen, king crab*
met 1⁄2 kreeft + €30,00 p.p.
met mayonaise, aïoli en cocktail saus
*a la plancha gebakken
65€ p.p.

Desserts

 

Kaasbordje van Schockaert 14.00
Kadaïfi ekmek: gebak van draadjesdeeg met verse slagroom 12.00
Tarte tatin met vanilleroomijs 15.00
Crème brulée 12.00
Trio van chocolademousse 12.00
Flûte limoncello ijs 12.00
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen 12.00