Kaart

Al onze gerechten zijn beschikbaar om mee te nemen

Voorgerechten

 

Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3 22.00
Gegratineerde oesters met champagnesaus en prei brunoise 24.00
Bouchot mosselen ‘saganaki’, in de schelp gebakken met aromatische kruiden 15.00
Bisque met kreeftensnippers 14.00
Bouillabaisse kroketten 12.00
Carpaccio van sint-jakobsnoten, olijfolie met vanille aroma 16.00
Zalm hangend gerookt met sesamdressing 19.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 22.00
Zeevruchten a la plancha: mini langoest, gambas, scampis, langoustine, met kruidenboter 32.00
Kikkerbillen met pestosaus 18.00
Linguine vongole met look en peperoncino 15.00
Linguine tartuffo met truffel en Parmezaan 17.00
Tartaar van Limousin rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie 22.00
Vitello tonnato:
dunne kalfslapjes, tonijndressing, kappertjes, granny smith
18.00
Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfszwezerikkroket, sjalottensaus 24.00

1/2 kreeft

belle vue 26.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 28.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 28.00
gegratineerd met champagnesaus 28.00

Hoofdgerechten

 

 

Astakomakaronada:
Spaghetti met ½ kreeft en bisquesaus
31.00
Linguine vongole met look en peperoncino 22.00
Linguine tartuffo met truffel en Parmezaan 24.00
Gebakken sliptongetjes met warme groenten, puree 28.00
Zonnevisfilet ‘prassato’ met preisaus en puree 28.00
Gegrild zwaardvisfilet à la sicilienne
met licht gekruide tomatensaus en puree
28.00
Bouillabaisse met Mediterrane vissen, croutons en rouille 35.00
Gestoofde lamsschenkel in gekruide tomatensaus met Griekse pasta 28.00
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin 29.00
Osso buco gremolata met groenten brunoise en linguine 28.00
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin 35.00
Entrecote van Limousin rund (grill) met pepersaus, slaatje en frietjes 35.00

Kreeft (± 650gr) met Griekse pasta

belle vue 46.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 49.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 49.00
gegratineerd met champagnesaus 49.00

Desserts

 

Kaasbordje van Schockaert 12.00
Appeltaart op grootmoeders wijze 11.00
Kadaïfi ekmek: gebak van draadjesdeeg met verse slagroom 11.00
Dame blanche met warme chocolade 10.00
Citroensorbet met pistachenoten en citroensaus 11.00
Gepocheerde peer in rode porto met perensorbet 12.00

 

Al onze gerechten zijn beschikbaar om mee te nemen