Kaart

Al onze gerechten zijn beschikbaar om mee te nemen.

Zeevruchtenschotels (Op bestelling)

Zeevruchtenschotel
4 oesters fines de claire, 2 langoustines*, grijze garnalen, calamares*, 2 gamba’s*, 2 scampi’s*, 4 zeemessen*, 1 carabinero*, vongole
49.00 p.p.
Zeevruchtenschotel Royal
5 oesters fines de claire , 2 langoustines*, grijze garnalen, calamares*, 2 gamba’s*, 2 scampi’s*, 4 zeemessen*, 1 carabinero*, vongole, king krab*, 1⁄2 kreeft belle vue
85.00 p.p.

Alle zeevruchtenschotels met mayonnaise, aïoli en cocktail saus
(*a la plancha gebakken)

Voorgerechten

Oesters Tia Maraa n°3
3 st.
6 st.
9 st.
12.00
24.00
36.00
Gegratineerde oesters
met champagnesaus en prei brunoise

3 st.
6 st.
9 st.
14.00
28.00
42.00
Bisque met kreeftensnippers 14.00
Zwaardvis carpaccio met passievrucht en dillesaus 18.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 22.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 15.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffel 22.00
Gegrilde talagani kaas (soort haloumi kaas) met vijgenconfituur 16.00
Filodeegrolletje met kaas, tomaat en pastourma (gedroogd runder pekelvlees) 14.00
Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfszwezerikkroket, champignons en sjalottensaus 25.00

1/2 kreeft

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
30.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 32.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 32.00
gegratineerd met champagnesaus 32.00

Hoofdgerechten

Astakomakaronada:
Linguine met ½ kreeft en bisquesaus
Linguine met hele kreeft en bisquesaus
36.00
59.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 24.00
In de oven gebakken zeebaarsfilets, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, gebakken aardappelen 29.00
Gegrilde zwaardvisfilet ‘piccata’ met gebakken aardappelen 29.00
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin 32.00
Black Angus filet pur (grill) met pepersaus, warme groenten en frietjes 32.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, met gemengd slaatje en frietjes 29.00
Gegrilde Wagyu rund entrecote met een mix van champignons en gebakken aardappelen 45.00
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin 35.00
Kalfszwezerik (grill), kalfszwezerikkroket, champignons, sjalottensaus en gebakken aardappelen 45.00

Kreeft (± 650gr)

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
56.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta 59.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta 59.00
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta 59.00

Mosselen

Natuur 29.00
Witte wijn 32.00
Marseillaise 32.00
Italiaans 32.00
Spaans 32.00

Desserts

Kaasbordje van Schockaert 12.00
Chocolademousse met mascarpone en Grand Marnier 12.00
Koud soepje van bosvruchten met vanilleroomijs 12.00
Griekse frozen yogurt, caramelsaus met fleur de sel 12.00
Citroensorbet met pistachenoten en citroensaus 12.00
Kadaïfi ekmek: gebak van draadjesdeeg met verse slagroom 12.00