Kaart

Al onze kreeftbereidingen zijn beschikbaar om mee te nemen.

Voorgerechten

Trio van Oesters fines de claire Marennes Oléron No 3
3 st.
6 st.
9 st.
12.00
24.00
36.00
Gegratineerde oesters (trio) met champagnesaus en prei brunoise
3 st.
6 st.
9 st.
14.00
28.00
42.00
Kreeftenbisque 14.00
Linguine met boschampignons en truffelolie 16.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 16.00
Feta met rode biet, Griekse yoghurt, balsamico met vijgen 16.00
Dolmades : gevulde wijnbladeren met rijst en gehakt, citroensaus 15.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 24.00
Licht gegrilde Sint-Jacobsnoten met gebakken prei 22.00
A la plancha : scampi, gamba, langoustine en calamares, kruidenboter of olijfolie met citrusvruchten 36.00
Bouchées à la reine met kreeft en kalfszwezerik met bisquesaus en champignonmix 36.00
Jamón Ibérico Pata Negra kroketten 16.00
Filodeeg met kaas, tomaat en pastourma (gedroogd runder pekelvlees) 15.00
Filodeeg met kreeft, groentjes en bisquesaus 19.00

1/2 kreeft

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
42.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 42.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 42.00
gegratineerd met champagnesaus 42.00

Hoofdgerechten

Linguine met boschampignons en truffelolie 26.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 27.00
In de oven gebakken filets van dorade royale, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, puree 28.00
Gebakken zeetong (500gr), frietjes of pommes duchesse 45.00
Gegrilde zwaardvis a la spetsiota, getomateerde saus, Mediterrane rijst met groentjes 28.00
Bouillabaisse met Mediterrane vissen, croutons en rouille 39.00
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin 32.00
Bout van melklam in de oven met citroentijm en krieltjes 32.00
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin 45.00
Gegrilde Black Angus filet pur, frietjes
Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas)
35.00
3.00
Gegrilde Black Angus entrecote, frietjes
Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas)
35.00
3.00
Sauzen : peper – champignons (met truffelolie op aanvraag) – gorgonzola 3.00

Kreeft (± 650gr)

Astakomakaronada: Linguine met kreeft en bisquesaus
1⁄2 kreeft
hele kreeft
45.00
75.00
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
72.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta 75.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta 75.00
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta 75.00

Desserts

Kaasbordje van Schockaert 15.00
Pastel de nata met gezouten karamel (15 min in de oven) 12.00
Gepocheerde peer met rode porto en vanilleroomijs 12.00
Crème brûlée 12.00
Panna cotta met coulis van  bosvruchten 12.00
Dame blanche 12.00
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen 12.00
Coupe colonel: citroensorbet met wodka 12.00

 

 

(c) Mediterra / Website & internet services by webEfficience.com