Kaart

Het afhalen kan alle dagen van 17u tot 20u.
Op zondag van 12u tot 20u. Maandag en dinsdag gesloten.
U kan ons telefonisch bereiken op 015/68 28 77

Zeevruchtenschotels

Schotel 1:
2 oesters fines de claire , 2 gamba’s*, scampi’s*,
2 langoustines*, 3 zeemessen*, 3 wulken, grijze garnalen
35.00 p.p.
Schotel 2:
3 oesters fines de claire, 2 gamba’s*, scampi’s*,
2 langoustines*, 3 zeemessen*, 3 wulken, grijze garnalen,
1 mini langoest*, alikruiken, mosselen
45.00 p.p.
Schotel 3:
4 oesters fines de claire, 2 gamba’s*, scampi’s*,
2 langoustines*, 3 zeemessen*, 3 wulken, grijze garnalen,
1 mini langoest*, alikruiken, mosselen, vongole
55.00 p.p.
Royal:
5 oesters fines de claire , ½ kreeft*, 1 carabinero*, 2 gamba’s*, scampi’s*, 2 langoustines*, 3 zeemessen*, 1 mini langoest*, 3 wulken, grijze garnalen, alikruiken, mosselen, vongole
89.00 p.p.

Alle zeevruchtenschotels met mayonnaise, aïoli en cocktail saus (*a la plancha gebakken)

Voorgerechten

Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3
3 st.
6 st.
9 st.
12 st.
9.00
18.00
27.00
36.00
Bisque met kreeftensnippers 14.00
Bouillabaisse kroketten 12.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 22.00
Kikkerbillen met pestosaus 18.00
Linguine vongole met look en peperoncino 15.00
Linguine tartuffo met truffel en Parmezaan 17.00
Tartaar van Limousin rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie 22.00
Vitello tonnato:
dunne kalfslapjes, tonijndressing, kappertjes, granny smith
18.00
Krokant gebakken kalfszwezerik, kalfszwezerikkroket, sjalottensaus 24.00

1/2 kreeft

belle vue 26.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 28.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 28.00
gegratineerd met champagnesaus 28.00

Hoofdgerechten

Astakomakaronada:
Spaghetti met ½ kreeft en bisquesaus
31.00
Linguine vongole met look en peperoncino 22.00
Linguine tartuffo met truffel en Parmezaan 24.00
Gebakken sliptongetjes met warme groenten, puree 28.00
Zonnevisfilet ‘prassato’ met preisaus en puree 28.00
Gegrild zwaardvisfilet, olijfolie met citrusvruchten, puree 28.00
Bouillabaisse met Mediterrane vissen, croutons en rouille 35.00
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin 29.00
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin 35.00
Black Angus entrecote (grill) met pepersaus en gebakken aardappelen 32.00

Kreeft (± 650gr) met Griekse pasta

belle vue 46.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 49.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 49.00
gegratineerd met champagnesaus 49.00

Desserts

Appeltaart op grootmoeders wijze 11.00
Kadaïfi ekmek: gebak van draadjesdeeg met verse slagroom 11.00