Al onze kreeftbereidingen zijn beschikbaar om mee te nemen.
Voorgerechten
Trio van Oesters fines de claire Marennes Oléron No 3 3 st. 6 st. 9 st. |
12.00 24.00 36.00 |
Gegratineerde oesters (trio) met champagnesaus en prei brunoise 3 st. 6 st. 9 st. |
14.00 28.00 42.00 |
Kreeftenbisque | 14.00 |
Linguine met boschampignons en truffelolie | 16.00 |
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) | 16.00 |
Feta met rode biet, Griekse yoghurt, balsamico met vijgen | 16.00 |
Dolmades : gevulde wijnbladeren met rijst en gehakt, citroensaus | 15.00 |
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten | 24.00 |
Licht gegrilde Sint-Jacobsnoten met gebakken prei | 22.00 |
A la plancha : scampi, gamba, langoustine en calamares, kruidenboter of olijfolie met citrusvruchten | 36.00 |
Bouchées à la reine met kreeft en kalfszwezerik met bisquesaus en champignonmix | 36.00 |
Jamón Ibérico Pata Negra kroketten | 16.00 |
Filodeeg met kaas, tomaat en pastourma (gedroogd runder pekelvlees) | 15.00 |
Filodeeg met kreeft, groentjes en bisquesaus | 19.00 |
1/2 kreeft |
|
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise |
42.00 |
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten | 42.00 |
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje | 42.00 |
gegratineerd met champagnesaus | 42.00 |
Hoofdgerechten
Linguine met boschampignons en truffelolie | 26.00 |
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) | 27.00 |
In de oven gebakken filets van dorade royale, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, puree | 28.00 |
Gebakken zeetong (500gr), frietjes of pommes duchesse | 45.00 |
Gegrilde zwaardvis a la spetsiota, getomateerde saus, Mediterrane rijst met groentjes | 28.00 |
Bouillabaisse met Mediterrane vissen, croutons en rouille | 39.00 |
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin | 32.00 |
Bout van melklam in de oven met citroentijm en krieltjes | 32.00 |
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin | 45.00 |
Gegrilde Black Angus filet pur, frietjes Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas) |
35.00 3.00 |
Gegrilde Black Angus entrecote, frietjes Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas) |
35.00 3.00 |
Sauzen : peper – champignons (met truffelolie op aanvraag) – gorgonzola | 3.00 |
Kreeft (± 650gr) |
|
Astakomakaronada: Linguine met kreeft en bisquesaus 1⁄2 kreeft hele kreeft |
45.00 75.00 |
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise |
72.00 |
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta | 75.00 |
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta | 75.00 |
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta | 75.00 |
Desserts
Kaasbordje van Schockaert | 15.00 |
Pastel de nata met gezouten karamel (15 min in de oven) | 12.00 |
Gepocheerde peer met rode porto en vanilleroomijs | 12.00 |
Crème brûlée | 12.00 |
Panna cotta met coulis van bosvruchten | 12.00 |
Dame blanche | 12.00 |
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen | 12.00 |
Coupe colonel: citroensorbet met wodka | 12.00 |