Al onze kreeftbereidingen zijn beschikbaar om mee te nemen.
Voorgerechten
Trio van Oesters fines de claire Marennes Oléron, Tia Maraa, Cuvée Prestige 1 tr. 2 tr. 3 tr. |
16.00 32.00 48.00 |
Gegratineerde oesters (trio) met champagnesaus en prei brunoise 1 tr. 2 tr. 3 tr. |
18.00 36.00 53.00 |
Linguine met boschampignons en truffelolie | 16.00 |
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) | 16.00 |
Lachanodolmades: gevulde groenekoolbladeren met rijst en gehakt, citroensausje | 16.00 |
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten | 24.00 |
Licht gegrilde Sint-Jacobsnoten met gebakken prei | 22.00 |
A la plancha : scampi, gamba, langoustine en calamares, kruidenboter of olijfolie met citrusvruchten | 28.00 |
Filodeeg met kaas, tomaat en pastourma (gedroogd runder pekelvlees) | 15.00 |
Gerookte burrata met gegrilde tomaat en pesto dressing | 16.00 |
Licht gegrilde varkensbuikspek met saucisse de Morteau en linzensalade | 16.00 |
Paleta de Bellota 100% Jamón Ibérico | 25.00 |
Vol-au-vent met kreeft en kalfszwezerik met bisquesaus |
36.00 |
Huisgemaakte kroketten |
|
Jamón Ibérico Pata Negra | 16.00 |
Bouillabaisse | 16.00 |
1/2 kreeft |
|
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise |
36.00 |
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten | 36.00 |
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje | 36.00 |
gegratineerd met champagnesaus | 36.00 |
Hoofdgerechten
Linguine met boschampignons en truffelolie | 26.00 |
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) | 27.00 |
In de oven gebakken filets van dorade royale, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, puree | 28.00 |
Gebakken zeetong (500gr), frietjes of pommes duchesse | 45.00 |
Gegrilde zwaardvis a la spetsiota, getomateerde saus, Mediterrane rijst met groentjes | 28.00 |
Osso buco alla milanese met linguine | 28.00 |
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin | 45.00 |
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie, frietjes, slaatje | 29.00 |
Gegrilde Black Angus filet pur, frietjes Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas) |
35.00 3.00 |
Gegrilde Black Angus entrecote, frietjes Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas) |
35.00 3.00 |
Gegrilde wagyu entrecote met krieltjes Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas) |
75.00 3.00 |
Kreeft (± 650gr) |
|
Astakomakaronada: Linguine met kreeft en bisquesaus 1⁄2 kreeft hele kreeft |
38.00 65.00 |
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise |
62.00 |
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta | 65.00 |
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta | 65.00 |
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta | 65.00 |
Desserts
Pastel de nata met gezouten karamel (15 min in de oven) | 12.00 |
Gepocheerde peer met rode porto en vanilleroomijs | 12.00 |
Crème brûlée | 12.00 |
Sinaasappelcake met chocolade | 12.00 |
Panna cotta met coulis van bosvruchten | 12.00 |
Dame blanche | 12.00 |
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen | 12.00 |
Coupe colonel: citroensorbet met wodka | 12.00 |