Kaart

Al onze kreeftbereidingen zijn beschikbaar om mee te nemen.

Voorgerechten

Trio van Oesters fines de claire Marennes Oléron, Tia Maraa, Cuvée Prestige
1 tr.
2 tr.
3 tr.
16.00
32.00
48.00
Gegratineerde oesters (trio) met champagnesaus en prei brunoise
1 tr.
2 tr.
3 tr.
18.00
36.00
53.00
Linguine met boschampignons en truffelolie 16.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 16.00
Lachanodolmades: gevulde groenekoolbladeren met rijst en gehakt, citroensausje 16.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 24.00
Licht gegrilde Sint-Jacobsnoten met gebakken prei 22.00
A la plancha : scampi, gamba, langoustine en calamares, kruidenboter of olijfolie met citrusvruchten 28.00
Filodeeg met kaas, tomaat en pastourma (gedroogd runder pekelvlees) 15.00
Gerookte burrata met gegrilde tomaat en pesto dressing 16.00
Licht gegrilde varkensbuikspek met saucisse de Morteau en linzensalade 16.00
Paleta de Bellota 100% Jamón Ibérico 25.00
Vol-au-vent met kreeft en kalfszwezerik met bisquesaus
36.00

Huisgemaakte kroketten

Jamón Ibérico Pata Negra 16.00
Bouillabaisse 16.00

1/2 kreeft

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
36.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 36.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 36.00
gegratineerd met champagnesaus 36.00

Hoofdgerechten

 

Linguine met boschampignons en truffelolie 26.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 27.00
In de oven gebakken filets van dorade royale, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, puree 28.00
Gebakken zeetong (500gr), frietjes of pommes duchesse 45.00
Gegrilde zwaardvis a la spetsiota, getomateerde saus, Mediterrane rijst met groentjes 28.00
Osso buco alla milanese met linguine 28.00
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin 45.00
Tartaar van Black Angus rund op Italiaanse wijze, handgesneden, met gegrilde pijnboompitten, basilicum, Parmezaan, truffelolie, frietjes, slaatje 29.00
Gegrilde Black Angus filet pur, frietjes
Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas)
35.00
3.00
Gegrilde Black Angus entrecote, frietjes
Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas)
35.00
3.00
Gegrilde wagyu entrecote met krieltjes
Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas)
75.00
3.00

Kreeft (± 650gr)

Astakomakaronada: Linguine met kreeft en bisquesaus
1⁄2 kreeft
hele kreeft
38.00
65.00
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
62.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta 65.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta 65.00
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta 65.00

Desserts

Pastel de nata met gezouten karamel (15 min in de oven) 12.00
Gepocheerde peer met rode porto en vanilleroomijs 12.00
Crème brûlée 12.00
Sinaasappelcake met chocolade 12.00
Panna cotta met coulis van  bosvruchten 12.00
Dame blanche 12.00
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen 12.00
Coupe colonel: citroensorbet met wodka 12.00

 

 

(c) Mediterra / Website & internet services by webEfficience.com