Mediterra menu (68€ p.p.)

Hapje
—
Carpaccio van gambero rosso,
met citroenparels, bieslook, sjalot
of
Reuze scampi’s ‘saganaki’ met kerstomaten en feta
—
Gebakken rogvleugel met kappertjessaus en natuuraardappelen
of
Gegrilde vlees mix: lamskotelet, pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), kalfsvlees met vleesjus en gebakken aardappelen
—
Koud soepje van bosvruchten met vanilleroomijs
of
Coupe colonel: citroensorbet met wodka
Zondag menu (42€ p.p.)
Hapje
—
Arancini met boschampignons
of
Paella kroketjes
—
Gebakken sliptongen met puree
of
Boeuf Bourguignon met natuuraardappelen
—
Pastel de nata met gezouten karamel
Kreeftmenu
79.00
Hapje
—
Filodeeg met kreeft, groentjes en bisquesaus
of
Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3
—
1⁄2 kreeft belle vue
—
1⁄2 kreeft met champagnesaus, gegratineerd
—
Dessert naar keuze
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.