Menu’s & suggesties

Mediterra menu (68€ p.p.)

Hapje

Carpaccio van gambero rosso,
met citroenparels, bieslook, sjalot
of
Reuze scampi’s ‘saganaki’ met kerstomaten en feta

Gebakken rogvleugel met kappertjessaus en natuuraardappelen
of
Gegrilde vlees mix: lamskotelet, pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), kalfsvlees met vleesjus en gebakken aardappelen

Koud soepje van bosvruchten met vanilleroomijs
of
Coupe colonel: citroensorbet met wodka


Zondag menu (42€ p.p.)

Hapje

Arancini met boschampignons
of
Paella kroketjes

Gebakken sliptongen met puree
of
Boeuf Bourguignon met natuuraardappelen

Pastel de nata met gezouten karamel


Kreeftmenu
79.00

Hapje

Filodeeg met kreeft, groentjes en bisquesaus
of
Oesters fines de claire Marennes Oléron n°3

1⁄2 kreeft belle vue

1⁄2 kreeft met champagnesaus, gegratineerd

Dessert naar keuze

(c) Mediterra / Website & internet services by webEfficience.com