Kaart

Al onze kreeftbereidingen zijn beschikbaar om mee te nemen.

Voorgerechten

Trio van Oesters fines de claire Marennes Oléron No 3
3 st.
6 st.
9 st.
12.00
24.00
36.00
Gegratineerde oesters (trio) met champagnesaus en prei brunoise
3 st.
6 st.
9 st.
14.00
28.00
42.00
Kreeftenbisque 15.00
Bouillabaisse 18.00
Linguine met inktvisinkt, scampi’s en bisque saus 18.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 16.00
Feta in de oven met tomaat, olijven, paprika, balsamico met vijgen 16.00
Dolmades : gevulde wijnbladeren met rijst en gehakt, citroensaus 15.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 24.00
Gegrilde sardines, olijfolie met citrusvruchten 15.00
Vissersbordje a la plancha :
gamba, scampi, langoustine, sint jacobsnoot, calamares, vongole, visdolma met kruidenboter of olijfolie met citrusvruchten
39.00
Vitello tonnato: dunne kalfslapjes, tonijndressing, zongedroogde tomaat, granny smith 19.00
Tartare à l’italienne à la minute met Parmezaan, truffel, basilicum, pijnboompitten, olijven 22.00
Gerookte Holstein rundercarpaccio met Parmezaan en gegrilde pijnboompitten 25.00
Gebakken kalfszwezerik met kalfszwezerikkroket en sjalottensaus 29.00
Jamón Ibérico met Pata Negra kroketten 25.00
Trio van filodeegtaartjes:
spinazie / kip / pastourma (gedroogd runder pekelvlees) met kaas
16.00

1/2 kreeft

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
39.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 39.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 39.00
gegratineerd met champagnesaus 39.00

Hoofdgerechten

Linguine met inktvisinkt, scampi’s en bisque saus 27.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 27.00
In de oven gebakken filets van dorade royale, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, puree 28.00
Gebakken sliptongen, frietjes of pommes duchesse 34.00
Gegrilde zwaardvis a la spetsiota, getomateerde saus, Mediterrane rijst met groentjes 28.00
Bouillabaisse met Mediterrane vissen, croutons en rouille 39.00
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin 32.00
Stifado: gestoofde konijnebout in tomatensaus met zilveruitjes en krieltjes 28.00
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin 45.00
Gegrilde kalfszwezerik met kalfszwezerikkroket en sjalottensaus 49.00
Gegrilde Black Angus filet pur, frietjes
Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas)
39.00
3.00
Gegrilde Black Angus entrecote, frietjes
Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas)
35.00
3.00
Sauzen : peper – champignons (met truffelolie op aanvraag)
Béarnaise – gorgonzola
3.00
5.00

Kreeft (± 650gr)

Astakomakaronada: Linguine met kreeft en bisquesaus
1⁄2 kreeft
hele kreeft
39.00
68.00
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
65.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta 68.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta 68.00
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta 68.00

Mosselen (met mosselsaus, frietjes en mayonaise)

Natuur 32.00
Witte wijn 34.00
Met look / met of zonder room 36.00
Op Griekse wijze : met tomaat, witte wijn, feta, look, oregano, met Ouzo geflambeerd 36.00
Op Italiaanse wijze : met tomaat, witte wijn, Parmezaan, basilicumpesto, peperoncino 36.00

Desserts

Pastel de nata met gezouten karamel (15 min in de oven) 12.00
Tarte tatin met vanilleroomijs 12.00
Crème brûlée 12.00
Panna cotta met coulis van  bosvruchten 12.00
Dame blanche 12.00
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen 12.00
Coupe colonel: citroensorbet met wodka 12.00

 

 

(c) Mediterra / Website & internet services by webEfficience.com