Kaart

Al onze kreeftbereidingen zijn beschikbaar om mee te nemen.

Voorgerechten

Trio van Oesters fines de claire Marennes Oléron No 3
3 st.
6 st.
9 st.
12.00
24.00
36.00
Gegratineerde oesters (trio) met champagnesaus en prei brunoise
3 st.
6 st.
9 st.
14.00
28.00
42.00
Kreeftenbisque 15.00
Penne all’ arrabiatta (pikant) 15.00
Linguine met boschampignons en truffel 18.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 16.00
Feta in de oven met tomaat, olijven, paprika, balsamico met vijgen 16.00
Dolmades : gevulde wijnbladeren met rijst en gehakt, citroensaus 15.00
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten 24.00
Reuze scampi’s ‘saganaki’ met kerstomaten en feta 25.00
Vissersbordje a la plancha : reuze gamba, scampi, langoustine, sint jacobsnoot, calamares, vongole met kruidenboter of olijfolie met citrusvruchten 39.00
Jamón Ibérico Pata Negra 22.00
Gebakken kalfszwezerik met kalfszwezerikkroket en sjalottensaus 29.00
Trio filodeegdriehoekjes: spinazie / feta / pastourma (gedroogd runder pekelvlees) met kaas 16.00

1/2 kreeft

belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
39.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten 39.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje 39.00
gegratineerd met champagnesaus 39.00

Hoofdgerechten

Penne all’ arrabiatta (pikant) 25.00
Linguine met inktvisinkt, scampi’s en bisque saus 28.00
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) 28.00
In de oven gebakken filets van dorade royale, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, puree 28.00
Gebakken sliptongen, frietjes of pommes duchesse 34.00
Gegrilde zwaardvis a la spetsiota, getomateerde saus, Mediterrane rijst met groentjes 28.00
Bouillabaisse met Mediterrane vissen, croutons en rouille 39.00
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin 32.00
Gegrilde dunne lende van kalf ‘lemonato’ met citroensaus en pasta 32.00
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin 45.00
Gegrilde kalfszwezerik met kalfszwezerikkroket en sjalottensaus 49.00
Gegrilde Black Angus filet pur, frietjes 39.00
Sauzen : peper – champignons (met truffelolie op aanvraag)
Béarnaise – gorgonzola
3.00
5.00

Kreeft (± 650gr)

Astakomakaronada: Linguine met kreeft en bisquesaus
1⁄2 kreeft
hele kreeft
39.00
68.00
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise
65.00
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta 68.00
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta 68.00
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta 68.00

Desserts

Moelleux au chocolat (15 min in de oven) 12.00
Pastel de nata met gezouten karamel (15 min in de oven) 12.00
Kadaïfi ekmek: gebak van draadjesdeeg met verse slagroom 12.00
Crème brûlée 12.00
Koud soepje van bosvruchten met vanilleroomijs 12.00
Dame blanche 12.00
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen 12.00
Coupe colonel: citroensorbet met wodka 12.00

 

 

(c) Mediterra / Website & internet services by webEfficience.com