Al onze kreeftbereidingen zijn beschikbaar om mee te nemen.
Voorgerechten
Trio van Oesters fines de claire Marennes Oléron No 3 3 st. 6 st. 9 st. |
12.00 24.00 36.00 |
Gegratineerde oesters (trio) met champagnesaus en prei brunoise 3 st. 6 st. 9 st. |
14.00 28.00 42.00 |
Kreeftenbisque | 15.00 |
Bouillabaisse | 18.00 |
Linguine met inktvisinkt, scampi’s en bisque saus | 18.00 |
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) | 16.00 |
Feta in de oven met tomaat, olijven, paprika, balsamico met vijgen | 16.00 |
Dolmades : gevulde wijnbladeren met rijst en gehakt, citroensaus | 15.00 |
Gegrilde octopus, olijfolie met citrusvruchten | 24.00 |
Gegrilde sardines, olijfolie met citrusvruchten | 15.00 |
Vissersbordje a la plancha : gamba, scampi, langoustine, sint jacobsnoot, calamares, vongole, visdolma met kruidenboter of olijfolie met citrusvruchten |
39.00 |
Vitello tonnato: dunne kalfslapjes, tonijndressing, zongedroogde tomaat, granny smith | 19.00 |
Tartare à l’italienne à la minute met Parmezaan, truffel, basilicum, pijnboompitten, olijven | 22.00 |
Gerookte Holstein rundercarpaccio met Parmezaan en gegrilde pijnboompitten | 25.00 |
Gebakken kalfszwezerik met kalfszwezerikkroket en sjalottensaus | 29.00 |
Jamón Ibérico met Pata Negra kroketten | 25.00 |
Trio van filodeegtaartjes: spinazie / kip / pastourma (gedroogd runder pekelvlees) met kaas |
16.00 |
1/2 kreeft |
|
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise |
39.00 |
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten | 39.00 |
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje | 39.00 |
gegratineerd met champagnesaus | 39.00 |
Hoofdgerechten
Linguine met inktvisinkt, scampi’s en bisque saus | 27.00 |
Linguine vongole met look en peperoncino (licht pikant) | 27.00 |
In de oven gebakken filets van dorade royale, jonge spinaziebladeren, witte wijn, olijfolie, puree | 28.00 |
Gebakken sliptongen, frietjes of pommes duchesse | 34.00 |
Gegrilde zwaardvis a la spetsiota, getomateerde saus, Mediterrane rijst met groentjes | 28.00 |
Bouillabaisse met Mediterrane vissen, croutons en rouille | 39.00 |
Gegrilde pluma (schouderfilet van Iberico Pata Negra varken), rode wijnsaus, Mediterrane aardappelgratin | 32.00 |
Stifado: gestoofde konijnebout in tomatensaus met zilveruitjes en krieltjes | 28.00 |
Geroosterde lamskroon met graanmosterdkorstje en Mediterrane aardappelgratin | 45.00 |
Gegrilde kalfszwezerik met kalfszwezerikkroket en sjalottensaus | 49.00 |
Gegrilde Black Angus filet pur, frietjes Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas) |
39.00 3.00 |
Gegrilde Black Angus entrecote, frietjes Sauzen : peper – champignons – gorgonzola – Saint Agur (Franse blauwaderkaas) |
35.00 3.00 |
Sauzen : peper – champignons (met truffelolie op aanvraag) Béarnaise – gorgonzola |
3.00 5.00 |
Kreeft (± 650gr) |
|
Astakomakaronada: Linguine met kreeft en bisquesaus 1⁄2 kreeft hele kreeft |
39.00 68.00 |
belle vue met gemengd slaatje en mayonnaise |
65.00 |
à la plancha, olijfolie met citrusvruchten, Griekse pasta | 68.00 |
à la marseillaise, geflambeerd met licht anijssausje, Griekse pasta | 68.00 |
gegratineerd met champagnesaus, Griekse pasta | 68.00 |
Mosselen (met mosselsaus, frietjes en mayonaise) |
|
Natuur | 32.00 |
Witte wijn | 34.00 |
Met look / met of zonder room | 36.00 |
Op Griekse wijze : met tomaat, witte wijn, feta, look, oregano, met Ouzo geflambeerd | 36.00 |
Op Italiaanse wijze : met tomaat, witte wijn, Parmezaan, basilicumpesto, peperoncino | 36.00 |
Desserts
Pastel de nata met gezouten karamel (15 min in de oven) | 12.00 |
Tarte tatin met vanilleroomijs | 12.00 |
Crème brûlée | 12.00 |
Panna cotta met coulis van bosvruchten | 12.00 |
Dame blanche | 12.00 |
Ambachtelijk vanilleroomijs met Amarena kersen | 12.00 |
Coupe colonel: citroensorbet met wodka | 12.00 |